Aanslag en proces Breivik

In Noorwegen heeft Anders Behring Breivik een aanslag gepleegd. Anders Breivik heeft op het eiland Utoya op 22 juli 2011 in totaal 77 jongeren doodgeschoten. Er vindt nu een rechtsproces plaats. Volg alle ontwikkelingen op de voet.

This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news Bron: Nu.nl Meer...

Utoya na Breivik: plek voor nieuwe generaties en oude littekens - Trouw


Trouw

Utoya na Breivik: plek voor nieuwe generaties en oude littekens
Trouw
Kan Utoya ooit nog iets anders zijn dan het jongerenparadijs waar Anders Breivik 69 dodelijke slachtoffers maakte? 'We laten het eiland het verhaal vertellen van wat zich hier heeft afgespeeld, maar we maken ook plaats voor nieuwe generaties die ...

en meer »
Bron: Nu.nl Meer...

Waarom Breivik evenveel waard is als de jonge mensen die hij afslachtte - Trouw


Trouw

Waarom Breivik evenveel waard is als de jonge mensen die hij afslachtte
Trouw
Karl Ove Knausgård bewijst dat hij meer kan dan dikke boeken over zichzelf schrijven. Waarom zijn we zo bang voor monsterlijke gedrochten? Wat is er zo bevreemdend aan de wereld? Wie is de ander?

Bron: Nu.nl Meer...

Belangrijkste nieuws

Lees hierboven nieuws over Anders Breivik, de massamoordenaar van Utoya. Volg hier het nieuws van alle bekende nieuwsbronnen.

Bovenstaande informatie is afkomstig van de vermelde bronnen. Deze website is niet verantwoordelijk voor de inhoud, de verantwoordelijkheid ligt bij de vermelde bron. Weergave van deze informatie is in het kader van de vrijheid van nieuwsgaring. Zie onze disclaimer en bepalingen over auteursrecht voor meer informatie.

Meer nieuws