Aanslag en proces Breivik

In Noorwegen heeft Anders Behring Breivik een aanslag gepleegd. Anders Breivik heeft op het eiland Utoya op 22 juli 2011 in totaal 77 jongeren doodgeschoten. Er vindt nu een rechtsproces plaats. Volg alle ontwikkelingen op de voet.

This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news Bron: Nu.nl Meer...

Netflix Original '22 July' brengt de gruweldaden van Breivik pijnlijk in beeld - Manners


Manners

Netflix Original '22 July' brengt de gruweldaden van Breivik pijnlijk in beeld
Manners
De film gaat over de schokkende aanslagen die de Noorse extremist Anders Breivik pleegde op 22 juli 2011, waarbij 77 mensen om het leven kwamen. De film gaat zowel over de aanslag en de nasleep van deze zwarte dag uit de Noorse geschiedenis.

en meer »
Bron: Nu.nl Meer...

Eerste beelden: Netflix Original 22 July is nu al zeer aangrijpend - Want


Want

Eerste beelden: Netflix Original 22 July is nu al zeer aangrijpend
Want
De wereld en met name Noorwegen stond op 22 juli 2011 stil in verdriet. Op die dag werd één van de hevigste terreurdaden in Europa gepleegd door de extremist Anders Breivik. Hij bracht die dag maar liefst 77 mensen om het leven. Binnenkort komt op ...

Bron: Nu.nl Meer...

Belangrijkste nieuws

Lees hierboven nieuws over Anders Breivik, de massamoordenaar van Utoya. Volg hier het nieuws van alle bekende nieuwsbronnen.

Bovenstaande informatie is afkomstig van de vermelde bronnen. Deze website is niet verantwoordelijk voor de inhoud, de verantwoordelijkheid ligt bij de vermelde bron. Weergave van deze informatie is in het kader van de vrijheid van nieuwsgaring. Zie onze disclaimer en bepalingen over auteursrecht voor meer informatie.

Meer nieuws