Lenteakkoord

Diverse politieke partijen is het gelukt om voor 1 mei 2012 tot een bezuinigingspakket te komen om te voldoen aan Europese normen. De VVD, CDA, D66 en Groenlinks hebben een financieel beleid opgesteld om het begrotingstekort te beperken tot maximaal 3%. Dit beleid betreft een breed pakket aan bezuinigingen. Dit raakt vrijwel alle Nederlanders. Dit is het zogenaamde Lenteakkoord. Het is de vraag wat hiervan over blijft na de verkiezingen in september 2012.

This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news Bron: Google.nl Meer...

Belangrijkste nieuws

Vanwege de kredietcrisis moeten veel Europese landen bezuinigen. Ook Nederland heeft een bezuinigingspakket voorgesteld om aan het begrotingstekort op maximaal 3% te houden. Volg hier het nieuws van alle bekende nieuwsbronnen.

Bovenstaande informatie is afkomstig van de vermelde bronnen. Deze website is niet verantwoordelijk voor de inhoud, de verantwoordelijkheid ligt bij de vermelde bron. Weergave van deze informatie is in het kader van de vrijheid van nieuwsgaring. Zie onze disclaimer en bepalingen over auteursrecht voor meer informatie.

Meer nieuws